Porin Lämpökuvaus

”Minä innostuin lämpökuvauksesta jo vuonna 1992 kun FT Mattti Lähdeniemi esitteli PTOL:ään hankkimaansa noin puolen miljoonan markan kuvauskalustoa ja teetti pienryhmissä harjoitustöitä.

Nyt yli 20 vuotta myöhemmin yleisesti käytössä olevan kuvauskaluston laatu lähentelee jo pääosin samaa tarkkuutta kuin silloin. Hinnat ovat toki huomattavasti halvempia, eikä tarvitse enää käyttää hiiihappojäätä kuvauselektroniikan jäähdyttämiseen.

Teollisuus, vakuutusyhtiöt, suuret rakennusliikkeet ja pelastustoimi käyttävät säännöllisesti lämpökuvausta ja ovat ymmärtäneet sen tuomat edut. Pienemmät rakennusliikkeet, asuntojen ostajat ja rakennusvalvonta seuraavat toivottavasti perässä.

Asuntojen rakentajien ja myyjien sekä rakennusosa ja -eristeteollisuuden markkinointiviestien takaa on lähes mahdotonta  tulla huomatuksi pienellä budjetilla.”

Porin Lämpökuvaus www.porinlampokuvaus.fi tarjoaa rakentamisen laadunvalvontaan ja energiansäästöön tähtääviä palveluja eri tarkoituksiin – myös tavallisille ihmisille heidän tärkeimpiä hankintojaan turvaamaan.

Kun haluat lisätietoja tai tarjouksen täytä oheinen yhteyspyyntö:

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelin

  Haluan lisätietoja

  EnergiatodistusLämpökuvausTiiviysmittaus

  Muuta, esimerkiksi toivottu yhteydenottoaika